Kampeerboerderij De Baankreis » Nieuwsbrief » Glamping.....

Het gebeurt me altijd wel een keer in een seizoen dat ik iets dubbel geboekt heb. Toen we nog groepen hadden was dat ook een keer en dat had nogal wat voeten in de aarde, want de hoeveelheid slaapplaatsen die er toen bij moesten worden geschapen lag zo tegen de 40 kan ik me herinneren......

Dit keer was het wat minder erg, maar toch; een Boshut dubbel geboekt en er was ook nog meer vraag naar accommodatie dan we hadden. Dus toen maar een heuse De Waard-tent aangeschaft!! Een hele enthousiaste oud-eigenaar kwam hem zelf opzetten, want hij wilde wel dat hij strak kwam te staan. En dit is het resultaat :

We hebben hem gezellig ingericht met wat je zoal nodig hebt om te kamperen en toen we er gisteravond nog even gezellig een wijntje dronken bij kaarslicht kwamen we tot de conclusie: Hier willen we zelf ook wel kamperen!!

Een wat kleinere tent die we kado hadden gekregen van Paul en Lidy hebben we nu ook in gebruik voor korte verhuur.

Het is geen echte De Waard, maar heeft er wel veel van weg. En ook hier hebben we een inventaris bij geleverd!

Nu kan het dus uitgeprobeerd worden; lekker nazomeren op de Baankreis!! De prijzen:

Grote tent - weekend  90 euro

Grote tent - week   220 euro

Kleine tent - weekend 80 euro

Kleine tent - week 180 euro

En natuurlijk hebben we ook nog onze Boshutten! Aanstaande week zijn ze allebei nog bezet, maar daarna wordt het wat rustiger en misschien zijn er nog mensen die toch nog aan wat intense rust toe zijn.... Daarom ook voor de hutten een mooi aangepast tarief:

Weekend  -  90 euro

Midweek -   155 euro

Week -   245 euro

En we blijven dromen van nog meer leuke dingen; een voorbeeld daarvan wordt nu gecreeerd door een campinggast in een oude bouwkeet en toen ik er vanmiddag langsliep was het weer een plaatje....

De binnenkant heeft ze al geweldig voor elkaar, nu de buitenkant nog wat meer passend bij de omgeving maken en dan kan hij zo de 'Glamping' op!!


Vriendelijke groet,
Kampeerboerderij De Baankreis
Fam. M.A. Boschloo- Koning
Hogenkampsweg 3
7218 BT Almen

Telefoon: 0575-431261
Mobiel : 06-23078639
www.baankreis.nl