Origineel overnachten in een boshut...

 

In verband met verbouwingswerkzaamheden op het deel van de camping waar de Boshutten staan verhuren we in 2024 de hutten voorlopig niet. Pas als we meer zicht hebben op het verloop van de bouw kunnen we hier meer over zeggen. Informeer anders even!!!

Kamperen - en dan toch bijna niets mee hoeven nemen!! Hoe heerlijk is dat?! Genieten van een Franse sfeer op het Almense platteland....

Stelt u zich voor: u ligt in een heerlijk bed, u hoort de vogels om u heen fluiten, verder niets…. U doet uw ogen open en ziet het knusse interieur van een Zweeds rode hut. U stapt uit bed, doet de deur open en snuift de frisse buitenlucht op; achter de haag kijkt u uit over de biologische wijngaard van de buren! Op uw makkelijke schoenen en met een dikke trui over uw pyama loopt u richting de kampwinkel om de verse broodjes die u de dag van tevoren heeft besteld op te halen. Daar koopt u meteen ook wat bosbessenjam, sinaasappelsap, roomboter en heerlijk jonge biologische kaas voor het ontbijt. Kan een dag nog beter beginnen????

De hutten zijn zelf ontworpen en -gebouwd en zijn ingericht voor 4 personen, d.w.z. er kunnen twee personen in de hut slapen op een heerlijk opgemaakt bed, dus u hoeft geen eigen bedspullen mee te nemen. Voor de extra twee kan een zelf meegebracht tentje opgezet worden, of soms leggen mensen matjes naast het grote bed. De slaapspullen voor de extra personen moeten dus wel zelf meegebracht worden.

Het keukenblokje dat in de hut staat is voorzien van een basic inventaris waarmee de meeste maaltijden wel bereid kunnen worden en waarmee 4 personen van servies en bestek voorzien zijn. Er is geen verwarming aanwezig, dus in het geval van kou zult u daar qua kleding rekening mee moeten houden. Wij zorgen wel voor voldoende dekens!