Duurzaam kamperen in het groen -

 

 

genieten van rust en ruimte in de Achterhoek!!

De camping van De Baankreis bestaat uit twee veldjes die direct grenzen aan het bos. In totaal zijn er 30 plaatsen, elk voorzien van elektriciteitsaansluiting. Er is nieuw sanitair dat  bestaat uit 6 douches, 6 toiletten met 1 urinoir , 2 afwasplaatsen en 4 plekken om tanden te poetsen e.d.

 

De plaatsen op de camping zijn ruim tot zeer ruim en allemaal hebben ze een eigen karakter; op het veldje voor de boerderij kijkt u uit over de landerijen, op het veldje achter de boerderij heeft u meer schaduw en sommige plekken hebben veel privacy.  Wij laten over het algemeen alle soorten kampeermiddelen op onze camping toe, van grote camper, huifkar, tot bakbrommer met overkappinkje......

Internet

U kunt bij ons verbinding maken met internet via het 4G netwerk waarop u hier een prima bereik heeft. Dit werkt prettiger dan via onze eigen wifi, omdat onze eigen internet-verbinding gewoon via een telefoonlijn binnenkomt - glasvezel is hier in het buitengebied niet aanwezig. In ons sanitair is wel een wifi-punt voor degenen die via 4G geen bereik hebben.

Boshutten

Wij verhuren ook twee ingerichte boshutten van 16 m2; lekker kamperen en toch niet met allerlei spullen hoeven te slepen! Ze zijn geschikt om er met 4 personen in te bivakkeren – twee slapen dan in de hut en twee in een zelf meegenomen tent ernaast. Heerlijk toeven in de vrije natuur en luierend op de aanwezige tuinstoelen genieten van de stilte. Er zijn eventueel campingbedjes en kinderstoelen bij te huren. Foto's ziet u op de aparte boshutpagina op deze site.

Huisdieren

Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan. Andere huisdieren zoals katten, kanaries en dergelijke natuurlijk ook.

..en verder....

De boerderij ligt niet aan een doorgaande weg, waardoor het er rustig is. Voor kinderen is er veel ruimte om te spelen. De omgeving is erg mooi en geschikt voor wandel- en fietstochten. Wandel- en fietsroutes zijn gratis verkrijgbaar op de boerderij. Eventueel kunnen hier ook fietsen gehuurd worden en we hebben ook voor mensen met kleine kinderen een prachtige bakfiets te huur!!

Vissers kunnen terecht bij het nabijgelegen Twentekanaal en het riviertje de Berkel.

 


Het nabijgelegen dorpje Almen is het bezoeken waard. Hier bevinden zich een mooie theetuin bij het befaamde hotel-restaurant De Hoofdige Boer, een protestantse kerk waar in de zomermaanden allerlei activiteiten worden georganiseerd, vanaf zomer 2018 het Museum StaAl,  een kleine supermarkt en een prachtig openluchtzwembad, waar ook kano’s en waterfietsen kunnen worden gehuurd.

 

Hieronder vindt u een kleine zeer schematische plattegrond, niet heel fancy, je kunt er niets op aanklikken, maar wie op zijn computer een beetje in kan zoomen, krijgt wel een idee van hoe het er hier uitziet....