Het ergste qua Corona lijkt voorbij en dus is er weer steeds meer mogelijk. Ons sanitair is gewoon weer open, maar dat kan alleen gebruikt worden met in achtneming van de RIVM Richtlijnen Corona...... Wij zorgen dat alles dagelijks een aantal keren nagelopen wordt, maar wij verwachten van onze gasten ook enige zelfwerkzaamheid in het netjes achterlaten van de voorzieningen!

 

M

Misschien dat meer mensen dan voorheen er voor kiezen om wat vaker hun voorzieningen bij of in hun kampeermiddel te gebruiken en dat kan! Voorwaarde is wel dat uw 'chemisch toilet' dan wel voorzien moet zijn van een groene vulling, anders kan hij niet geleegd worden op ons afvalwaterzuiverings-systeem!!! Bijv. Solbio verkrijgbaar via Bol.com.......

Maar het kan ook van elk ander merk de groene variant zijn!

Verder gelden natuurlijk ook hier alle normale 'Corona-regels' wat betreft afstand houden en wij hopen dat een ieder dit ook werkelijk doet zodat wij niet genoodzaakt worden om op te treden...... Voor alle geldende richtlijnen kunt u ten allen tijde de website van de Rijksoverheid en RIVM raadplegen.