Fiene Boerderi'je

Hallo, ik ben Sara. Op mijn ouders' bedrijf (kampeerboerderij De Baankreis) heb ik mijn eigen kleine bedrijfje (fiene Boerderi'je; Achterhoeks voor kleine boerderij) Hier heb ik een heel aantal dieren en ook een klein stukje tuin waar ik dingen van verkoop. Mijn doel is om mensen te laten zien waar hun eten vandaan komt en dat het ook anders kan dan heel groot en heel veel. Bij mij kan je terecht voor: eieren, melk, kaas, vlees, kuikens en een aantal andere dingen, maar dat ligt aan het seizoen. Voor actueele berichten en informatie ga naar mijn instagram pagina (saras_fiene_boerderi_je) Bij vragen kan je mij altijd mailen (sarasfieneboerderije@gmail.com) Als je geen instagram hebt stuur mij dan gewoon een mail voor vragen over openingstijden, aanbod etc.

 

 

  Bolletje en Minie (bolletje=wit, minie=bont)

Bolletje en Minie zijn nog niet oud genoeg om iets van te krijgen, maar over een jaar mag Minie haar eerste kalfje krijgen!

 

 

  De geiten (Streep, Sokkie, Floortje, Marie en Rambo de bok)

Ik melk ongeveer vanaf april tot ongeveer december 2 geiten (Floortje en Streep). van die melk maak ik of mijn moeder kaas en die kaas is te koop! Iets meer dan een maand terug heb ik voor het eerst een geit naar de slager gebracht. Dat vlees ligt in de diepvries en is ook te koop. Hoe vaak ik geiten vlees heb weet ik niet maar als het er is zal ik het laten weten. Ook zijn er waarschijnlijk vanaf 20 maart ongeveer, kleine geitjes. Daar verkoop ik er ook een paar van. Die staan op marktplaats en op instagram als ze verkocht worden.

 

 

De varkens (Patty, Cindy en Wendy) Hongaarse wol varkens.

De varkens zijn eigenlijk van mijn moeder maar ook deels van mij want ik verzorg ze. Mama heeft de varkens een jaar geleden gekregen voor moederdag. Uiteindelijk zijn van deze drie mooie dames biggen te koop en van de biggen het vlees maar dat duurt nog even.

 

 

  Eenden (deze hebben geen naam want het zijn er te veel:)

van deze leuke indische loop eenden zijn kuikens, eieren en vlees te koop. Ook volwasse dieren maar dat is op aanvraag.

 

 

 

kippen (deze hebben ook geen naam)

Van de kippen zijn eieren, kuikens en vlees te koop.

 

Neem eens een kijkje op mijn instagram pagina voor leuke actuele dingen en het aanbod. 

Ik hoop gouw mijn kleine winkeltje te kunnen openen en daar ook mensen te kunnen ontvangen.(Dat zal altijd in het weekend zijn) Of kom een keer langs wandelen over ons landgoed.

 

instagram: saras_fiene_boerderi_je

mail: sarasfieneboerderije@gmail.com

marktplaats: Sara Koning