30apr

Wat een koud voorjaar!! Nog niet veel mensen zijn zo dapper geweest dat ze de kampeerspullen al van zolder hebben gehaald. Maar de komende weken moet het toch gaan gebeuren. We hebben nu al wel een gezin met 5 kinderen in het Varkenshuis zitten; een weekje bezig geweest met opruimen, schoonmaken, gezellig inrichten en toen nog een halve dag het kacheltje gestookt...en toen was het er helemaal klaar voor!!!

Ze gebruiken het kampkeukentje om te koken, dus daar rook het vanavond heerlijk naar pannenkoeken!!

De hut-tenten, die we vanaf nu de 'Boshutten'  gaan noemen, gaan vanaf dit weekend ook allebei weer bewoond worden. Ik ben al een paar dagen bezig met stofzuigen, alle poepjes van het winterkoninkje dat er geschuild heeft wegpoetsen, op en neer naar huis om elke keer weer nieuwe spullen op te halen, gordijntjes en klamboes ophangen enz. enz.... Morgen nog even de inventaris van de keukenkastjes afwassen en dan kunnen ze komen!!

Ondertussen wordt alles om ons heen heerlijk groen, groeit er in de groentetuin ook al het een en ander, maar helaas niet zo hard, want wederom is het veel te droog. De grote Goudreinet op plaatsje 10 lijkt daar geen last van te hebben....

Vandaag van BD-Totaal weer een enorme bestelling ontvangen om de winkel langzamerhand weer te vullen. Volgende week nog wat broodjes, extra ijsjes en wat vergeten zaken, maar dan is de winkel weer helemaal gevuld.

En ondertussen wordt er nog vanalles gedaan en wordt er ook veel gespeeld.....door onze eigen kinderen, andere kinderen, maar ook door de papa's en de mama's - want als je zo lekker weg bent uit de huiselijke sleur, dan kan alles!!! ;-)

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!