23jul

Vandaag gaat Almen I, de eerste groep van de Binding uit Aalsmeer, vertrekken. Maar er komt eerst een bus vol 'verse' kinderen en in die bus gaan dan de waarschijnlijk toch wat uitgebluste kinderen van deze week. Maar die gaan volgens mij wel moe maar voldaan naar huis. Gisteravond was het afsluitende kampvuur. Iedereen liep met zijn slaapzak naar de kampvuurplek om daar een plekje in het gras te gaan zoeken.

Er werd gezongen, er werden korte impressies van de leiding voorgelezen hoe zij de week beleefd hadden en het klonk allemaal heel gezellig. Een aantal campinggasten die redelijk dicht bij de vuurplaats staan konden heerlijk meegenieten! Helaas was deze avond de zonsondergang niet zo mooi als ik hem afgelopen week een keer fotografeerde, maar zo mooi kan het ook niet altijd zijn.....

Gisteravond hadden we nog een primeur, want het afwaseiland in het nieuwe sanitair is in gebruik genomen. We zorgen nu er nu voor dat alles zo snel mogelijk allemaal werkt en dat lukt dus aardig met 3 toiletten, 3 douches en 2 afwasplekken al in bedrijf. Nu blijven er nog 3 toiletten, 1 urinoir, 3 douches en 6 wastafels die nog afgemaakt moeten worden en dan natuurlijk de afwerking nog van plafond e.d., maar dat kan ook echt later nog wel!!

Vanochtend, nog voor de meeste mensen wakker waren stond ik al op de groentetuin. Annette, onze tuinvrouw, is op vakantie en als ik niet iets uit de tuin haal wordt er deze weken niets verkocht. Met de oude bakfiets van onze meubelmaker Lukas ben ik de kamp opgefietst en heb allerlei heerlijkheden uit de tuin geoogst. En dit is het resultaat:

Een kar vol gezondheid!!! Ik had er ook al wel wat zonnebloemen bij willen zetten, maar er is er nog maar 1 die bloeit, dus daarom die maar even slechts op foto!! ;-)

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!