06jul

Net kwam er weer een campinggast aan die nog wist dat we een mooie boekenverzameling in de receptie hebben. Thuis was hij aan het opruimen geweest en nu kwam er een doos met boeken uit zijn auto; Fijn, zo hoeft niemand zich te vervelen hier!!

Ondertussen gaat het op de tuinderij de Baankreis ook heel goed; Annette heeft vandaag de eerste aardappels geoogst!!

Raja's, bijna dezelfde kleur als haar tuinbroek ;-) Verder heeft ze nog meer te koop; als je bij ons over de weg vanaf Almen aan komt fietsen en ze is aan het werk op de tuin, dan zie je haar mini-kraampje staan. Vandaag in ieder geval aardbeien en courgettes!!

Wij geven vandaag onze armen na gisteren weer een lange middag gevoegd te hebben even rust; vanochtend hebben we achter op de camping even flink gesnoeid en gemaaid, zodat alles er weer mooi en toegankelijk uitziet. Pieter maait nu nog even een uurtje wat gras in eigen tuin, terwijl ik de afwas van de pannenkoekenlunch zo nog even weg ga werken. Daarna gaan we nog even met wat tegeltjes stoeien. Een beetje zoals op deze foto, het betere precisie-werk:

En Lukas is lekker met de deuren bezig tussen zijn eigen projecten door..... Hij zaagt, schroeft, schildert en schaaft maar door!!

Als straks de deurtjes er allemaal in zitten gaan we een paar mooie takken zoeken om mooie haken van te maken om je kleren aan op te hangen; het wordt een mooi rustiek geheel zo, toch?!!

COMMENTS
Mariska 2016-07-12 08:32:54 Hoi Maaike en Pieter, jullie maken er wel een kunststuk van. Prachtig. We kijken er naar uit het nieuwe sanitair van dichtbij te bewonderen... Tot zaterdag. Groeten uit Aalsmeer
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!