26mei

Zo, en nu even uitpuffen!! Wat een gezellige drukte was het weer tijdens de afgelopen HePi- weekenden..... Tijdens het Hemelvaart weekend was het al redelijk druk, maar zoals ieder jaar weer blijkt wil iedereen kamperen tijdens Pinksteren, vreemd genoeg, want mij lijkt het juist ook lekker om hier van de echte stilte te komen genieten en dat kan tijdens alle andere weekenden buiten deze twee om prima ;-) Door die drukte heb ik tijdens het Pinksterweekend niet eens leuke foto's kunnen maken op de camping - ik heb alleen de receptie en de sanitairgelegenheden van binnen gezien ongeveer.... Maar door alle leuke en enthousiaste mensen werd dat volledig goedgemaakt!

Toch even wat beelden van het Hemelvaartweekend; mooi hoe een inwoner van Lochem elk jaar hier de rust op komt zoeken vanwege de Keidagen in de stad Lochem. Dit ziet er wel uit als een groot contrast met de drukke binnenstad aldaar....

Pieter oogste zelfs applaus op het veld voor de boerderij toen hij daar voor de gasten de WIFI plaatste; nu is iedereen aan de kanaalkant online!!! (door die spriet die je op onderstaande foto in het midden ziet staan....)

 

We hebben dankzij een lieve vriend ook een prachtige nieuwe aanwinst op het erf; van acaciahout dat hier een aantal jaren geleden uit het bos is gehaald heeft hij deze prachtige picknicktafel gemaakt!!!! Er zijn al weer heel wat koppen koffie, chocolademelk en thee aan gedronken bij de receptie...

Ach, toch nog 1 foto van het Pinksterweekend: we hebben een drietal skelters op het erf staan en die hebben het afgelopen weekend niet stil gestaan.... Er waren zeker 20 kinderen die er regelmatig op zaten en af en toe werd er zelfs 1 in het bos verstopt, omdat sommigen de skelter voor zichzelf wilden houden.... Maar af en toe moest er toch ook gesleuteld worden; de 'trike' moest af en toe weer even omgebouwd worden naar de vierwieler en daar hielpen de kleine mannen de boer dan graag mee!!

En het weer viel uiteindelijk aan alle kanten mee; alleen op de zaterdagochtend regende het even een uurtje of twee, maar verder was het helemaal prima! Zoals wij het hebben kunnen bekijken heeft iedereen het prima naar zijn zin gehad, ook al was het nieuwe sanitair nog niet af, toch kon iedereen doen wat hij moest (met de voorzieningen zoals we ze nu hebben zouden we volgens de ANWB-normen de camping nog veel voller kunnen zetten, maar daar kiezen we niet voor -  de gemoedelijkheid moet wel behouden blijven.....). We kijken tevreden terug op de twee drukste weekenden van dit seizoen, nu gaan we verder met de zomer - en laat die nu maar komen!!!!

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!