06apr

Eindelijk, het regent!!! Want dat was nodig, de tuin werd langzamerhand zo stoffig!! Maar daardoor zit ik nu even binnen en moet ik me weer eens concentreren op wat er nog meer moet gebeuren de komende tijd. De afgelopen weken was ik eigenlijk alleen maar buiten aan het genieten van alles om ons heen, zoals de pinksterbloemen:

...en dankzij de jaarlijkse bloembollenactie van de plaatselijke voetbalvereniging hebben we langs het varkenshuis ook prachtige en zelfs ook heerlijk geurende bloemen staan!!

En in de tuin natuurlijk heerlijk gewerkt; de afgelopen week samen met opa Roelof de aardappels gepoot, wel vijf verschillende rassen. Ook al een aantal rijen zonnebloemen gezaaid op de grote bloementuin die als het goed is dit jaar gaat ontstaan..... En in de groentetuin veel geschoffeld, gewied en uiteraard ook een aantal dingen die al een week of wat klaarlagen om te zaaien op rijtjes op de verschillende bedden gezaaid. En nu dus in huis, bezig om de zaden voor april uit te zoeken en dat is zoveel dat ik deze week hoop op een SUPERWOMAN-DAG!!!! Een dag waarop ik in 1 keer, zoals je dat wel eens in tekenfilms ziet alles kan doen wat er moet gebeuren, in zo'n wervelwind en dat je je dan omdraait en je handen eens afklopt en zegt: Zo, en nu ga ik eens lekker zitten, want dat heb ik wel verdiend....... Want naast alles wat op onderstaande foto al in bakjes en emmers klaarligt om te zaaien moeten de hut-tenten in orde gemaakt worden, moet er sla, koolrabi en bloemkool geplant worden, de winkel moet nog verder aangevuld, de kruidentuin moet omgespit en beplant worden, het sanitair bij de beukenboom moet schoon, de deel moet verder opgeruimd, de kas leeggemaakt, bemest en gespit, uiteraard gaat het huishouden (dat al redelijk op achterstand ligt) gewoon door en ik mag vrijdag ook nog eens naar de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling........ Dus Superwoman, kom maar op!!!!

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!