19jun

Na de HePi- drukte is nu de rust weergekeerd. We zijn zelf ook weer een beetje bijgekomen en op de camping zijn gelukkig nog steeds een heel aantal gezellige mensen. Dus helemaal stil is het hier niet te noemen, zeker niet met het nu startende Almens Feest...... In de verte horen we degene die het commentaar verzorgt bij het jaarlijkse vogelschieten en straks als de koning bekend wordt door het verlossende schot horen we hier waarschijnlijk een groot gejuich, maar zover is het geloof ik nog niet!

We hebben afgelopen week aan oproep aan vrienden en familie gedaan om aanstaande zaterdag te komen helpen, want er is veel werk wat we op dit moment met zijn vieren niet helemaal af krijgen. Sommige stukken van de tuin zijn prachtig, zoals op de foto hieronder te zien is, maar er moet ook nog veel geschoffeld en gewied worden. De mensen die komen helpen trakteren we aan het einde van de dag op een heerlijke bbq met vlees van de Limousin-boer hier uit het dorp.

Nog twee weken en dan komt de Binding alweer, een jaar vliegt voorbij..... Het 69e jaar dat ze zullen komen en daarmee begint het jubileum dat we volgend jaar zouden kunnen gaan vieren al dichterbij! We gaan zien wat dat ons brengen gaat......

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!