09mei

Wat hebben we heerlijke dagen gehad in de Meivakantie!!! Het was op en top genieten met grotendeels een lekker volle camping met heel veel gezellige mensen.

Die strakblauwe luchten zorgden ervoor dat onze voorjaarshuidjes net iets te snel verbrandden, dus het was smeren geblazen. Overal zag je kinderen met van die witte snoetjes rondrijden op skelters of lekker spelend in de zandbak - dat wit was dan van de factor 50 ;-)  Alle bomen beginnen weer heerlijk groen te worden en zoals je op bovenstaande foto misschien wel kunt zien krijgen ook de eerste boompjes in onze familieboomgaard al heel voorzichtig hun eerste blaadjes!!

Marrit die hier ook haar paarden houdt sinds half maart rijdt hier nu ook regelmatig over het erf met weer een meisje met een lach van oor tot oor boven op Roos, Runa of Iris. Of onderstaand tafereel, een dochter van Marrit die met vriendinnen een film opneemt in het bos met Roos....

Ondertussen blijven wij druk doorklussen; gisteravond waren we nog tot 8 uur aan het tegelen..... We hopen woensdag de planken voor de deurtjes die voor de douches en de toiletten komen te gaan schilderen. De frames zijn al gedeeltelijk geschilderd, het wordt echt mooi!!

 

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!